solyanreklam
sagreklam

10 BİN ÇİÇEK BEYLİKDÜZÜ'NÜN ANNELERİ İÇİN DAĞITILDI

Beylikdüzü’nün onmahallesinde belediye ekiplerince gerçekleşen 10 bin çiçeğin dağıtımınaBeylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da katıldı.

10 BİN ÇİÇEK BEYLİKDÜZÜ'NÜN ANNELERİ İÇİN DAĞITILDI
  • 11 Mayıs 2020, Pazartesi 1:05

BeylikdüzüBelediyesi, Anneler Günü’nü bu yıl da çiçeklerle kutladı. Beylikdüzü’nün onmahallesinde belediye ekiplerince gerçekleşen 10 bin çiçeğin dağıtımına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da katıldı. Koronavirüs salgını sebebiyleüst seviyede tedbirle, sosyal mesafeyi koruyarak gerçekleşen dağıtımda BaşkanÇalık, annelerle sohbet ederek çiçeklerini takdim etti. Başkan Çalık virüssebebiyle annelere sarılamamanın burukluğunun yaşandığını belirterek, “En fazlaannelere ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Süreci sağlıkla atlattıktansonra kucaklaşacağımız günler de gelecektir” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl da Anneler Günü’nüçiçeklerle karşıladı. Binlerce rengârenk çiçek Beylikdüzü’nün anneleri içindağıtılırken Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da dağıtımakatılarak annelerle buluştu. Etkinlik sırasında vatandaşlarla tek tekilgilenerek sohbet etme imkânı bulan Başkan Çalık, Koronavirüs tedbirleri sebebiyleannelere çiçeklerini sosyal mesafeyi koruyarak takdim etti. Balkonlardansepetlerini sarkıtarak çiçek alan Beylikdüzülü vatandaşlar büyük memnuniyetduyarken Başkana alkışlarla teşekkür etti. Çalık, dağıtım sırasında aynızamanda önemli bir de ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal medya üzerinden ulaşarakvirüs sürecinden dolayı Denizli’den Beylikdüzü Kavaklı’da oturan annesininyanına gelemediğini belirten vatandaşın annesi Faize Öztürk’e ziyarettebulunarak gününü kutladı.Toplamda 10bin adet çiçeğin dağıtıldığı Anneler Günü etkinliğinin yanı sıra BeylikdüzüBelediyesi’nin büyük yankı bulan ‘Dayanışma Askısı’ kampanyası da önemli günkapsamında bu kez ihtiyaç sahibi annelere yardım ulaştırdı.

Çalık, “Sağlıkla Kucaklaşacağımız Günler deGelecek”

Çiçek dağıtım etkinliği kapsamında bir sitedekonuşma yaparak komşularına seslenen Başkan Mehmet Murat Çalık, “Zor ve sosyalmesafeyi korumamız gereken bir süreçten geçiyoruz. Aslında en fazla annelereihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz ama maalesef sarılamıyor, güzelannelerimizin ellerinden öpemiyoruz. Anneler Günü’nü daha farklı ortamlardakutlamayı ve farklı etkinliklerde sizlerle bir arada olmak isterdik. İnşallahbu süreci sağlıkla atlattıktan sonra kucaklaşacağımız günler de gelecektir. Tümannelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

“Süreç KentlerinÜretmesi Gerektiğini Öğretti”

Konuşmasının devamında Koronavirüs sürecinde üretimin öneminin ortayaçıktığını belirten Başkan Çalık, “Pandemi süreci bize kentlerin üretmesigerektiğini öğretti. Üreten bir kent anlayışı yok maalesef. Biz YaşamVadisi’nin hemen komşusu olarak yaklaşık 20 dönümlük bir kent bostanı yaptık veismine de ‘Yaşam Bahçesi’ dedik. Bu kentin kendi mahsullerini orada üretmişolacağız ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Başka işler de yapmaya gayretediyoruz. Tespitleri yaptık, atıl halde duran yerlerde katma değeri yüksek,ekonomik değeri olan tarımsal ürünleri üreteceğiz. Bizler de üzerimize düşeniyapacağız. Her mahallede bir bostan hedefimiz var. Bu kent üretecek,ürettiklerini ihtiyaç sahipleri ile paylaşacak. Benim isteğim kentlerinüretmesi ve bunun için de her şeyi yapacağız. Beylikdüzü’nün toprakları çokverimli ve biz bu toprakları maksimum düzeyde kullanacak ve katma değerüreteceğiz. Üreten bir belediye olacağız. Evlatlarımızın daha güzel günlereuyanması için mücadele ediyoruz. Beylikdüzü’nde de yılmadan yorulmadan mücadeleedeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık