solyanreklam
sagreklam

Estetik aydınlatmalar Hakkari’nin çehresini değiştirdi

Belediyenin “Estetik-Dekoratif Kent Aydınlatma” projesi ile şehrin çarşı merkezinde caddelere uyguladığı estetik-dekoratif ışıklandırma çalışmaları adeta kentin çehresini değiştirdi.

Estetik aydınlatmalar Hakkari’nin çehresini değiştirdi
  • 16 Aralık 2017, Cumartesi 9:29

Hakkari Belediyesi'nin “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında hazırladığı “Estetik-Dekoratif Kent Aydınlatma” projesi ile şehirde başlatmış olduğu aydınlatma çalışmaları Prestij Caddesinde kaldırımlar ve orta refüjler üzerine uygulanarak tamamlandı. Akşamları ışıl ışıl bir görüntü kazanan cadde ayrıca estetik görünümü ile kente faklı bir hava kattı.

 

EPCİM: “HAKKARİ’MİZ DÖNÜŞÜMÜ YAŞIYOR”

 

Hakkari’nin en iyi, en kaliteli hizmete layık olduğunu belirten Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM; "Bu görevi devir aldığımızda Hakkari sorunlarla can çekişiyordu. Yaklaşık bir yıldır yürütmekte olduğumuz çalışma programımız ile Hakkari’miz dönüşümü yaşıyor. Her geçen gün sorunlar azalıyor ve Hakkari’miz güzel hizmetler ile şekilleniyor. Burada Hakkari’mizin şehir görünümünü ve kalitesini arttırmak için bir çalışma yaparak çarşı merkezinde caddelere özel estetik-dekoratif aydınlatma uygulaması yaptık. Bu yönlü ciddi bir emek harcıyoruz. İnşallah Hakkari’mizi daha güzel hizmetlere kavuşturacağız” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık