solyanreklam
sagreklam

Bursa Büyükşehir'e Çağrı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da içinden çıkılmaz bir hal alan ve halkın sahillerin kullanımını engelleyen haksız işgallerle ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne bir kez daha çağrıda bulundu.

Bursa Büyükşehir'e Çağrı
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da içinden çıkılmaz bir hal alan ve halkın sahillerin kullanımını engelleyen haksız işgallerle ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne bir kez daha çağrıda bulundu. Büyükşehir Zabıtası’nın işgallere göz yumduğunu belirten Başkan Türkyılmaz, “Tabela belediyeciliğinden öteye gidemeyen Büyükşehir, Mudanya’nın sesine kulak ver ve görevini yap” dedi.

 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da özellikle yaz aylarında büyük bir kaosa dönüşen sahil işgallerine yönelik Büyükşehir Belediyesi’ne görevini yapmadığı gerekçesiyle bir kez daha çağrıda bulundu. Bütünşehir Yasası gereği sahillerin temizliğinden de sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi’nin haksız işgallere göz yumduğunu kaydeden Başkan Hayri  Türkyılmaz, Mudanyalılardan sürekli Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında kalan ilaçlama, sahillerin temizliği ve haksız işgallerle ilgili şikayet aldıklarına dikkati çekti. Görevini yapmayan Büyükşehir Belediyesi Zabıta memurları hakkında suç duyurusunda bulunduklarını, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nden belediyenin zabıta memurları hakkında soruşturma izni çıktığını hatırlatan Başkan Türkyılmaz, “Güzelyalı Feribot İskelesi ile Mütareke Binası arasında kıyı kenar çizgisinde kalan alanda yayalara mani olan bu satıcılar, halkın kıyılardan yararlanmasına engel olurken, Büyükşehir’in zabıta memurları da bu haksız işgallere göz yumuyor. Bu suç duyurusu, halkın kullanımına açtığımız plajlardaki işgallerin de kaldırılmasını kapsıyor. Sahilleri kimsenin gasp etmesine izin vermeyiz. Esnafımız vergisini verirken, haksız kazanç sağlayan işgalcilere göz yuman Büyükşehir Belediyesi’ni tabela belediyeciliğini bırakıp görevini yapmaya çağırıyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık