BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ALİ NUR AKTAŞ IN İLÇE VE BELEDİYE ZİYARETİ

• 06 Ağustos 2018, Pazartesi 8:44

Öncelikler belirleniyor

Büyükorhan’da devam eden ve yapılacak projelerle ilgili toplantı ise Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş’ın odasında muhtarlar, meclis üyeleri, Büyükşehir ve Büyükorhan Belediye bürokratlarının katılımıyla yapıldı. Muhtarlardan gelen talepleri de tek tek dinleyen Başkan Aktaş, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Büyükorhan ilçemizde hizmet çıtasını daha yukarılara nasıl taşırız bunun hesabını yapıyoruz. Bugüne kadar yapılanlar ve devam edenler var. Yapılması istenenler var. Talepler çok ancak kaynaklar sınırlı. Bunu bir bahane olarak görmüyoruz ancak bütçe gerçekliklerini de göz önünde bulundurmak zorundayız. İşin aciliyeti ve önemine göre bir planlama yapmak durumundayız. Ulaşım, altyapı, imar ve bölge ekonomisinin canlandırılmasına yönelik çalışmalar da bizim önceliğimiz olacak” diye konuştu.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş da Büyükşehir Belediyesi’nin gerek altyapı gerekse ulaşım noktasında bugüne kadar önemli çalışmaları hayata geçirdiğini hatırlatarak, bunlar sonra ilçeye kazandırılacak çalışmalar nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür etti.