solyanreklam
sagreklam

Yeni Karaman Yüzme Havuzu'nda Sona Yaklaşıldı

'Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller' anlayışıyla spora önemli yatırımlar yapan Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Yeni Karaman Yüzme Havuzu'nda Sona Yaklaşıldı
  • 02 Ocak 2019, Çarşamba 9:15

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla spora önemli yatırımlar yapan Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Osmangazi’ye birçok yeni spor tesisi kazandıran Osmangazi Belediyesi, Yeni Karaman Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu baştan aşağıya yenileyerek modernize ediyor. Havuzun dört mevsim daha kullanışlı hale getirmek adına başlatılan geniş çaplı revizyon kapsamında, havuzun kış aylarında üstünün kapatılmasını sağlayan hava destekli membran söküldü. Yenileme çalışmasıyla çelik kontsrüksiyon akustik metal çatı kaplaması yapılarak, havuzun etrafında betonarme çerçeve oluşturuldu. Aynı zamanda tesisteki duşlar ve tuvaletler de tamamen yenilenirken, idari binaya iki yeni ofis inşa edildi.

Yeni Karaman Yüzme Havuzu’nun inşaatının tamamlanması ile hem vatandaşa hem de sporculara hizmet vereceklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Yaz döneminde üstü açık olarak kullandığımız havuzumuzu, dört mevsim kullanılan tesis haline getirmek adına yenileme çalışması başlattık. Çelik kontsrüksiyon ve havalandırma çalışmalarını bitirerek, bundan sonra seramik çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Böylece Osmangazi’de en çok kullanılan Karaman Yüzme Havuzu’nda vatandaşlarımıza kaliteli bir şekilde hizmet vereceğiz” dedi.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık