YALIÇİFTLİK MAHALLESİ’NDE ÇOCUKLARIN PARK İSTEĞİ GERÇEK OLDU

• 18 Kasım 2014, Salı 0:00

YALIÇİFTLİK MAHALLESİ’NDE ÇOCUKLARIN PARK İSTEĞİ GERÇEK OLDU

Mudanya Belediyesi,  köyden mahalleye dönen Yalıçiftlik’e  yeni oyun parkı ve dinlenme alanı kazandırdı. Yalıçiftlik mahallesinde çocukların Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan talep ettiği park ve oyun alanı tamamlandı. Mudanya Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yer tespiti yapıldıktan sonra mahalle meydanına yakın bir yere inşa edilen oyun parkı hizmete sokuldu.

ESKİ DEVLET HASTANESİ YANINA OYUN PARKI

Mudanya Belediyesi ilçede atıl durumda bulunan Devlet Hastanesi yanındaki alana da yeni bir oyun alanı kazandırdı. Çocuk oyun gruplarının bulunduğu alan hizmete sokulurken,  Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan çocuk parkı ve dinlenme alanları çoğalacak müjdesi geldi.  Başkan Türkyılmaz," Belediye olarak ilçemize bağlı tüm bölgelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Mahallelerimizin temizliği, eskiyen çöp konteynerlerin yenilenmesi,  asfalt yenileme, camilerin temizlik işleri, mezarlıklarımızın bakımları gibi vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetlere öncelik veriyoruz. Yalıçiftlik köyü ve eski Devlet Hastanesi yanındaki park alanı da bu çalışmalarımızdan sadece bir kaçı. Oyun parklarının olduğu alanlara vatandaşın spor yapmasını sağlayacak spor grupları da koyacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız aralıksız sürecek" diye konuştu.