solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ’DAN TORUN’A YANIT: ŞAŞIRDIM VE ÜZÜLDÜM

TÜRKYILMAZ’DAN TORUN’A YANIT: ŞAŞIRDIM VE ÜZÜLDÜM

TÜRKYILMAZ’DAN TORUN’A YANIT:  ŞAŞIRDIM VE ÜZÜLDÜM
  • 26 Kasım 2014, Çarşamba 0:00

TÜRKYILMAZ’DAN TORUN’A YANIT:  ŞAŞIRDIM VE ÜZÜLDÜM

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan siyaset gündemine ilişkin önemli mesajlar geldi.  Mudanya sosyal tesislerinde görevdeki 8 ayını değerlendiren Başkan Türkyılmaz, Bursa basınının sorularını da yanıtladı.  AKP İl Başkanı Cemalettin Torun’un partisinin ilçe kongresindeki ‘’Mudanya hamaset siyaseti ile yönetiliyor’’ açıklamasını değerlendiren Türkyılmaz, açıklamaya şaşırdığını ve üzüldüğünü söyledi.  Tüm meclis üyeleri ile ortak bir çalışma ilkesi belirlediklerini ancak CHP’li meclis üyelerine sadece MHP’li meclis üyelerinin destek verdiğini iktidar partisinin meclis üyelerinin ise bu ortak hareket tarzının dışında kaldığını söyledi.

TÜRKYILMAZ: HİÇ BİR ZAMAN AYRIM YAPMIYORUZ, KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ

Türkyılmaz, ‘’ Hiçbir zaman ayrım yapmadık, hamaset diye bir şey gütmedik. Onlar aksine kurnazlık yapmaya çalıştılar ama biz o tuzağa düşmedik düşmeyeceğiz. Biz Mudanya’nın âşıklarıyız. Bu doğrultuda Mudanya’ya hizmet etmeye çalışıyoruz ve bunu yaparken başta AKP’li arkadaşlarımız olmak üzere hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz. Sokakları gezerseniz, AKP’li seçmenin bir sonraki dönem tercihini bizden yana kullanacağını söylediğini görürüsünüz’’ dedi.  Hamaset siyaseti yapmış olsaydık AKP ve MHP’li meclis üyelerini yaptığımız tüm etkinliklere niye çağırmış olalım diyen Türkyılmaz, üye olmamalarına rağmen muhalefetteki meclis üyelerini de komisyon toplantılarına çağırdıklarını dile getirdi. Türkyılmaz, ‘’Hiçbir gizli saklımız, hiçbir gizli hesabımız yok, Sayın Torun o konuda biraz abartmış, gerçi bugüne kadar yaptıkları siyasette o. Ben böyle bir polemiğin içine girmeyeceğim. Kendisine siyasi bir yanıt vermeyeceğim. Benim işim siyaset yapmak değil’’ dedi.

TÜRKYILMAZ:  ALTEPE İLE HİÇ BİR SORUNUMUZ YOK

Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile de uyumlu çalıştıklarını söyledi. Türkyılmaz,’’ Başta bu parti ayrılığını kullanmak isteyenler oldu. Mudanya’da CHP’li Belediye,  Büyükşehir’de AKP’li Belediye diye birileri beklenti içine girdi. Çarpıştırmaya, karşı karşıya getirmeye çalıştılar ama ben o tuzağa düşmedim. Hak verilmez hak alınır. Mudanya bugüne kadar,  hep mütevazı davranmış, gelen bir yumruk vurmuş giden bir yumruk vurmuş. Mudanya’yı yere yatırmaya çalışmışlar ancak bizler Mudanya’nın hakkını aramak için yola çıktık’’ diye konuştu. Mobese sistemi için Büyükşehir’den Emniyet Müdürlüğüne yatırılan 300 bin liralık kaynağı geri aldıklarına dikkat çeken Türkyılmaz,  sadece Mudanya’nın payına düşen hakkın peşinde olduklarını söyledi.

TÜRKYILMAZ: ALTEPE İYİ BİRİ, AMA ALT KADROLAR PARTİZANLIK YAPIYOR

Hiçbir zaman yalakalık peşinde olmadıklarını sadece Mudanya Belediyesi’nin hakkını savunduklarını dile getiren Türkyılmaz, ‘’ Tüm samimiyetimle söylüyorum, Altepe ile hiçbir sıkıntımız yok adam gayet iyi kötü olan bir şey yok. Medeni ilişkiler içerisinde bizlere karşı tutumu iyi. Tüm talep ve beklentilerimizi iletiyoruz ancak bu ilk 8 ayda gördüğüm şu, alt birimlerde yönetici konumunda olan bazı daire müdürlerinin partizanlık yapmasından kaynaklanan bazı sıkıntılar var ama Altepe ile görüşmemizle de bu sorunu aşıyoruz’’ diye konuştu. Artık Mudanya’nın mütevazı olmayacağını hakkını alacağını söyleyen Türkyılmaz,  ‘’Meclis üyelerimiz ile birlikte tüm dilek ve önerilerimizi dile getiriyoruz önümüzdeki dönemde bu sorunun da aşılacağını düşünüyorum’’ diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık