solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ’DAN KADINLARA ZİYARET

TÜRKYILMAZ’DAN KADINLARA ZİYARET

TÜRKYILMAZ’DAN KADINLARA ZİYARET
  • 21 Kasım 2014, Cuma 0:00

TÜRKYILMAZ’DAN KADINLARA ZİYARET
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Güzelyalı Mahallesi’nde faaliyet gösteren Güzelyalı Kadın Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 
Güzelyalı Kadın Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette kadınların ürettiği ürünleri yakından inceleyen Türkyılmaz, ürünlerin nasıl yapıldığı konusunda ince detayları öğrendi. Ürünleri yakından inceleyen Türkyılmaz, bayanların yardımı ile süs eşyası ürünlerinin yapımına katkıda bulundu. 
KADINLARIMIZA DESTEĞİMİZ ARTACAK
Mudanya Belediyesi olarak her zaman kadınlarımıza saygıyı en üst seviyede tuttuklarını ifade eden Türkyılmaz, kadınların oluşturdukları dayanışma derneklerimize ve girişimci kadınlara her zaman desteklerinin devam edeceğini söyledi. Kadınların bu tür girişimlerde bulunmalarını önemine vurgu yapan Türkyılmaz, “Kadınlarımızın bir çatı altında toplamaları ve en önemlisi de kadınlarımızın tüketici durumdan üretici duruma gelerek ürettikleri ürünleri satarak aile bütçelerine katkı sağlamalarını yürekten destekliyoruz” diye konuştu. 
BELEDİYE BAŞKANI TÜRKYILMAZIN DESTEKLERİ HE ZAMAN ÇOK ÖNEMLİDİR
Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Güzelyalı Kadınları Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Baysan, sorunlarını, sıkıntılarını paylaşma fırsatı bulduklarını belirtti. Türkyılmaz’ın kadın derneklerini desteklemesinin kendilerini ayrıca memnun ettiğini dile getiren Baysan, yaptıkları çalışmaların ve projelerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık