solyanreklam
sagreklam

Türkyılmaz, mesai arkadaşları ile buluştu

Türkyılmaz, mesai arkadaşları ile buluştu

Türkyılmaz, mesai arkadaşları ile buluştu
  • 29 Kasım 2014, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, görev yaptığı çalışanları ile birlikte düzenlenen toplantıda bir araya geldi.  
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda belediyede görev yapan mesai arkadaşları ile değerlendirme toplantısı düzenledi. Sık sık bu tür toplantıların düzenleneceğini ve çalışma arkadaşları olarak çeşitli etkinlikler ile bir araya geleceklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Biz büyük bir aileyiz. Geçmiş dönemlerden belediyemiz üzerinde dolaşan karabulutları el ele vererek, hep birlikte dağıtacağız” dedi. Belediye çalışanlarının işlerine sahip çıkmalarını da isteyen Türkyılmaz, “Hiç kimseye ayrımcılık yapmayın. Her zaman güler yüzlü olun. Kesinlikle yasaların dışında olan işlere evet demeyin” dedi.
HEDEFİM İKİ DÖNEM BAŞKANLIK
Hedefinde iki dönem başkanlık yapmak olduğunu dile getiren Türkyılmaz, “Ben Mudanya sevdalısı değil, Mudanya aşığı bir insanım. Bunun içinde yapacağımız projeler ile Mudanya’nın imajını değiştirmek istiyoruz. Bunun için uzun bir süre gerekiyor. Ben kendime iki dönemlik bir süreç belirledim. Halkımız da takdir ederse, bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Amacımız Mudanya’ya hizmet etmektir” diye konuştu. Personelin görüşlerini ve önerilerini de dinleyen Türkyılmaz, yapacakları çalışmalar hakkında personeline geniş bilgiler verdi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık