solyanreklam
sagreklam

Mudanyaspor Yemek

Mudanyaspor Yemek

Mudanyaspor Yemek
  • 28 Ağustos 2014, Perşembe 0:00

Mudanyaspor Kulübü yeni sezon ve kamp dönemi öncesi düzenlenen yardımlaşma ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Mudanyaspor Külübü, yeni sezon öncesinde Atalay Clup’te düzenlenen yardımlaşma ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ergin Öztekin’in yanı sıra belediye meclis üyeleri, BASKF Başkanı Cemal Vardar ile amatör spor kulüpleri temsilcileri, siyasiler ve futbolcular katıldı.

“BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN İSTİYORUZ”

Gecenin açılış konuşması yaparak katılanlara hoş geldiniz diyen Mudanyaspor Kulübü Başkanı Rüştü Cozlan, Mudanyaspor’a emek verenlere teşekkür etti. Mudanyaspor’un Bursa’yı Türkiye genelinde temsil eden bir takım olduğuna vurgu yapan Cozlan, “Bizlerde aldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bizlere yeniden bu tür şampiyonluklar ve başarılar yaşamak istiyoruz. Sporcularımız, yöneticilerimiz ve tüm camiamız bunun farkındadır. Bu yüzden bizler çalışacak ve başarıyı yakalayacağız” dedi.

“MUDANYASPOR ÖNCÜ OLACAKTIR”

Mudanyasporun geçmiş yıllarda ki başarısının tesadüf olmadığını bu sezon göstereceğinden emin olduğunu dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanyaya yakışan spor etkinliklerinde Mudanyaspor öncü olacaktır. Mudanya’mız her şeyin iyisine layıktır. Bizler Mudanya’dan bu ışığı yakmak zorundayız” dedi.  Yapacak çok işlerinin olduğunu dile getiren Türkyılmaz, “Tertemiz Mudanyaspor’umuza sahip çıktık, bundan sonra da sahip çıkacağız. Umut ediyor ve diliyoruz ki BAL Ligi şampiyonu olarak 3. Lig’e yükseleceğiz. Mudanyaspor’umuza ve diğer spor kulüplerimize desteğimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık