solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA PAZARI YENİ YERİNE TAŞINDI.

MUDANYA’DA PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA PAZARI YENİ YERİNE TAŞINDI.

MUDANYA’DA PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA PAZARI YENİ YERİNE TAŞINDI.
  • 21 Kasım 2014, Cuma 0:00

MUDANYA’DA PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA PAZARI YENİ YERİNE TAŞINDI.

Mudanya Halitpaşa Mahallesi Gür sokakta bulunan pazar alanının yeri değişti. Pazartesi ve çarşamba günleri kurulan pazar yeri vatandaşlardan gelen talep üzerine, sokağın darlığı da göz önüne alınarak yoğun gürültü ve trafik sıkışıklığının önüne geçebilmek ve itfaiye ile ambulansların daha rahat geçişine imkân sağlamak amacıyla Mudanya Belediyesi encümeninin 21.10.2014 tarih ve 512 kararına istinaden Halitpaşa Mahallesi Meltem sokaktaki yeni yerine taşındı.

DEĞİŞİKLİK ZORUNLU OLARAK YAPILDI

Yer değişiminin zorunlu olarak yapıldığı belirtilirken alışveriş günlerinde insanların bile geçmekte zorluk yaşadığı sokakta acil durumlarda araçların giriş yapamadığı ayrıca yoğun gürültü nedeniyle böyle bir değişime ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

VATANDAŞLAR DAHA RAHAT BİR ORTAMDA ALIŞVERİŞ YAPABİLECEKLER

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz," Halkımızın daha rahat ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamak ve Gür sokak bölgesinde yaşanan gürültüyü, araç yoğunluğunu ve bu durumda oluşan karmaşayı ortadan kaldırmak amacıyla bu değişimin yapılması uygun görüldü. Pazartesi ve çarşamba günleri kurulan pazarın yeni yerleri oldukça müsait. Vatandaşlarımız artık daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilecekler. Zabıtanın pazar yerlerindeki denetimler de sürecek. Tartı aletleri ve terazilerin kontrolleri yapılıyor. Pazar sonrası çevre kirliliğini önlemek için esnafımıza büyük ebatlarda çöp poşetleri dağıtıyor ve atıklarını bu poşetlere koymaları konusunda kendilerini uyarıyoruz’’ dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık