solyanreklam
sagreklam

MUDANYA SPORUN DA BAŞKENTİ…

MUDANYA SPORUN DA BAŞKENTİ…

MUDANYA SPORUN DA BAŞKENTİ…
  • 18 Kasım 2014, Salı 0:00

MUDANYA SPORUN DA BAŞKENTİ…

Mudanya Belediyesi ilçedeki spor yatırımlarına hız verdi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın direktifiyle ilçedeki sportif faaliyetler hız kazandı. Mudanya’nın tüm köy ve mahallelerinde yetenek avına çıkan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Koordinatörü Özgür Altıntaş başta basketbol olmak üzere sporun tüm dallarına yönelik Haziran ayından bu yana kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

İLÇEDE SPOR YATIRIMLARI HIZ KAZANDI

Sporun insan hayatındaki önemine dikkat çeken ve gençlerin sporla ilgilenmesinin sağlanmasını isteyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, göreve başladıkları 8 aydan bu yana ilçede gerçekleştirilen spor faaliyetlerini açıkladı. Dereköy mahallesinde bir spor okulu açtıklarını, Mudanya ve Güzelyalı’da sokak basketbolu turnuvası düzenlediklerini, basketbol branşında faaliyet gösteren ve kadınlar 2. liginde mücadele eden basketbol takımı Dinçspor’a yeninden hayat kazandırdıklarını anlatan Başkan Türkyılmaz, ‘’Şimdi Mudanya Zamanı’’ sloganıyla düzenlenen festival etkinlikleri kapsamında da minikler futbol turnuvasını gerçekleştirdiklerini söyledi. İlçede sportif aktivitelerin her aşamasında yer almaya gayret gösterildiğini ifade eden Başkan Türkyılmaz, ‘’Spor yatırımlarına gelecek yıldan itibaren hız vereceğiz, çok daha kapsamlı ve geniş katılımlı projeler üreteceğiz. Spora ve gençlere yönelik desteğimiz sürecek’’ dedi.

TÜRKYILMAZ: YÜZLERCE GENCİMİZ SPOR YAPMA İMKÂNI BULDU

Mudanya genelindeki spor sahalarının bakım, onarım ve yeniden düzenlemelerinin yapıldığını da belirten Türkyılmaz, “Hasköy, Dereköy ve Ülkü mahallelerinde futbol okullarının oluşturulması ve gençlerin spora özendirilmesiyle yüzlerce gencimiz spor yapma imkânı buldu. Ülkü mahallesindeki halı sahamızı da hizmete soktuk. Gençlerimize futbol ve diğer branşlarda deneyimli hocalar tarafından eğitim veriliyor. İlçede eğitim veren okullara malzeme yardımından tutun da amatör kulüplerin sorunlarına yönelik çalışmalarda faaliyet alanlarımız içinde’’ diye konuştu. Basketbol dalında Göynüklü mahallesinin pilot bölge olarak seçildiğine dikkat çeken Türkyılmaz, basketbolda altyapı çalışmalarına da önem verdiklerinin altını çizdi. Gençlerin ve çocukların sporun her alanında yer almalarının öncelikli çalışmaları içinde bulunduğunu kaydeden Türkyılmaz, amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık