solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi

Dinçspor, Yalova’yı elinden kaçırdı

Mudanya Belediyesi
  • 06 Aralık 2014, Cumartesi 0:00

Dinçspor 51 - Yalova VİP57
Dinçspor, Yalova’yı elinden kaçırdı

Mudanya Belediyesi Dinçspor, müthiş anlara sahne olan karşılaşmada kendi evinde Yalova VIP Gençlikspor’a 57-51 boyun eğdi.

Mudanya Spor Salonu’nda Yalova VIP Gençlik Kadın Basketbol Takımını ağırlayan Dinçspor, karşılaşmadan 6 sayı farkla mağlup ayrıldı. Denk mücadeleye sahneye olan karşılaşmanın ilk periyodunda iki takımında basit hatalar ve karşılıklı top kayıpları yaptı. Karşılaşmaya tutuk başlayan iki takımda sayı üretmekte zorlanınca ilk periyod 13-20 Yalova ekibinin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci periyoda daha dirençli başlayan Yalova temsilcisi, Dinçsporun top kayıplarını iyi değerlendirerek farkın kapanmasını önledi. İkinci periyod Yalova ekibinin 20-30 üstünlüğü ile geçildi.
İKİNCİ YARIDA DİNÇSPOR FARKI
İkinci yarıya daha atak ve istekli başlayan Dinçspor takımı, taraftarının müthiş desteğini arkasına alarak maça adeta yeniden başladı. Melek, Begüm ve Ezgi’in etkili oyunu ve sayıları ile aradaki farkı kapatmaya başlayan Dinçspor, üçüncü periyodu 35-41 yenik tamamladı. Son periyodda aradaki farkı iki sayıya kadar indiren Dinçspor, Yalova temsilcinin kaçırdığı hücumları iyi değerlendirerek 49-48 öne geçti. Yalova ekibi maç disiplininden kopmayarak, üç sayılık atışla Dinçspor’un direncini kırdı ve karşılaşmada yeniden öne geçerek, maçı 51-57 kazandı. Benhür İrcel ve Nur Akça’nın yönettiği karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Dinçspor Antrenörü İshak Erdinç, sporcularını gösterdikleri performanstan dolayı tebrik etti. Amaçlarının play-off gruplarına kalmak olduğunu da belirten Erdinç, Fenerbahçe Koleji ile yapacakları karşılamaya tüm basketbol severleri davet etti. Karşılaşmayı Mudanya Belediyesi ve Dinçspor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye meclis üyesi Ali Polat ve Mudanyaspor Kulübü yöneticisi Hikmet İlhan ile birlikte takip etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık