solyanreklam
sagreklam

Mudanya Belediyesi Hizmette Tam Gaz

Mudanya Belediyesi Hizmette Tam Gaz

Mudanya Belediyesi Hizmette Tam Gaz
  • 02 Aralık 2014, Salı 0:00

2014 Mahalli seçimleri ile birlikte ilçe sınırların daha da genişlediği Mudanya’da yatırımlar hız kazandı. İlçenin turizm potansiyelini öne çıkarmak için kolları sıvayan Mudanya Belediyesi köyden mahalle statüsüne dönen bölgeler de dâhil olmak üzere hizmet yelpazesini genişletti.
CAMİ TEMİZLİĞİNDEN YOL ÇALIŞMASINA DEK HER NOKTAYA EŞİT HİZMET
Mudanya Belediyesi, ilçe genelindeki fiziki çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalarına da ağırlık verdi.2015 yılı itibariyle ilçeye 50 yeni çocuk parkı ve oyun alanı kazandırmayı hedefleyen Mudanya Belediyesi, tarım alanlarına ulaşımı daha da kolaylaştırmak adına asfalt yenileme çalışmalarına da hız verdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı birimlerin ilçe geneli ve köylerde yürüttüğü cami temizliğine yönelik çalışmalar da dikkat çekiyor.
“NÜFUS ARTIYOR, SORUMLULUK ALANIMIZ GENİŞLİYOR”
Belediye olarak hiç bir mahalle ve bölge ayrımı yapmadan 8 aydan bu yana ilçenin dört bir yanına hizmet götürmeye çalıştıklarını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  genişleyen hizmet yelpazesine rağmen hizmetlerini vatandaşa ulaştırma çabası içinde olduklarını söyledi. Türkyılmaz," Mudanya nüfusu 100 binlere doğru hızla ilerleyen bir cazibe merkezi olmaya başladı. Göreve geldiğimiz 8 aydan bu yana istikrarlı ve tarafsız hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye’ye bağlı hizmet araçlarımız yatırım ve onarım çalışmalarının sürdüğü noktalarda göstermelik değil, hizmet bitene dek faaliyetlerini sürdürüyor" diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık