solyanreklam
sagreklam

Gemlik belediye başkanına ipek tablo

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a iade-i ziyarette bulunarak, üzerinde Bursa siluetlerinin bulunduğu ipek zemin üzerine işlenmiş tablo hediye etti.

Gemlik belediye başkanına ipek tablo
  • 11 Haziran 2019, Salı 9:20

BURSA - Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'a iade-i ziyarette bulunarak, üzerinde Bursa siluetlerinin bulunduğu ipek zemin üzerine işlenmiş tablo hediye etti. Yatırım ve hizmet anlamında ilçe belediyelerinin Büyükşehir ile uyumlu çalışmasının önemine değinen Başkan Aktaş, Gemlik'in menfaatine olan işlerde ilçe belediyesine gereken her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Belediye binasında gerçekleşen görüşmeye, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ferhat Doğan ile meclis üyeleri de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı konuşmada, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'a başarılar diledi. Konuşmasında yerel yöneticiliğin meşakkatli bir iş olduğuna işaret eden Başkan Aktaş, şehrin menfaatine olan durumlarda birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurguladı. Eksik ve aksak gördükleri durumları da muhakkak eleştireceklerini söyleyen Başkan Aktaş, "Bu vesile ile ben kendilerine kolaylıklar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak Gemlik'in menfaatleri doğrultusunda yapılacak çalışmalarla ilgili 'kanuni çerçevede' her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Başkan Aktaş'ın kurduğu cümlelerin kendilerine güven verdiğini dile getirdi. Kanunların Büyükşehir'e başka ilçe belediyelerine başkan yetkiler verdiğini ve Gemlik'in yararına olacak hizmetlerde Büyükşehir ile elbirliği içerisinde çalışmak istediklerini söyleyen Sertaslan, "Bunun Bursa'da yaşayan hemşerilerimize de yararı olacaktır. Umuyorum ki Türkiye'ye örnek olacaktır. Allah utandırmasın. İnşallah, insanlığa yararlı hizmetleri birlikte yapabilme şansını elde ederiz. Bu konuda hem kendi ekibime hem de sizlere güveniyorum" diye konuştu.

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık