- Fetih Müzesi, İlk Etkinliğine Kapılarını Açıyor

Osmangazi Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, kültür sanat etkinliklerinin merkezi olmaya hazırlanıyor.

- Fetih Müzesi, İlk Etkinliğine Kapılarını Açıyor
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 0:00

Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında bu yıl 23.’sü düzenlenecek etkinlik, klasik yapıdaki çocuk ve gençlik oyunlarının yanı sıra dans, müzik, kukla ve atölye oyunları ile izleyicisiyle buluşacak. Türkiye, Ukrayna, İtalya, Uganda, Japonya, Macaristan, Danimarka, İran ve Bulgaristan’dan gelen topluluklar, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi Amfi Sahnesi’nde oyunlarını sergileyecek. 1000 kişi seyirci kapasiteli amfide oyunlarını sahneleyecek ilk ekip, 25 Ekim tarihinde Türkiye’den Çerçeve-İki adlı oyun olacak. Bunun yanı sıra 26 Ekim tarihinde İtalya’dan Rüyalar adlı oyunun dev kubbe altındaki amfide sergilenmesi renkli görüntülere sahne olacak. 28 Ekim’de ise Türkiye grubunun Sözcük Dükkanı adlı oyunu ile gösteriler son bulurken, çocuklar ve gençler unutulmaz bir festival yaşayacak.