solyanreklam
sagreklam

Dünya Şampiyonu Veteran Güreşçiden Dündar'a Ziyaret

Makendoya'nın başkenti Üsküp'te düzenlenen Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Bursalı milli güreşçi İsmail Abi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

Dünya Şampiyonu Veteran Güreşçiden Dündar'a Ziyaret
  • 26 Ekim 2018, Cuma 10:52

Makendoya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan Bursalı milli güreşçi İsmail Abi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Üsküp’te 26 ülkeden toplam 600 güreşçinin katıldığı şampiyonada 78 kiloda mindere çıkan İsmail Abi, 50-55 yaş kategorisinde dünya şampiyonu oldu.  Başkan Mustafa Dündar, kendisini ziyaret eden şampiyon güreşçiyi kazandığı başarıdan dolayı tebrik etti. Osmangazi’nin Avdancık Mahallesi’nde oturan İsmail Abi’nin Makedonya’da düzenlenen şampiyonada Bursa’nın gururu olduğunu belirten Dündar, “Osmangazi’de her yaştan sporcuya destek veriyoruz. Yaptığımız spor tesisleri ve yatırımlarla Osmangazi’yi sporun merkezi haline getirdik. Veteran güreşçimiz İsmail Abi de dünya şampiyonu olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. Kendisine başarılarının devamını diliyorum” dedi. Dünya şampiyonu veteran güreşçi İsmail Abi de verdiği destekten dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık