BEM-BİR-SEN'DEN BAŞKAN YILMAZ'A ZİYARET

Bem-Bir Sen Bursa Şubesinde geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede başkanlık görevine seçilen Erkan Ataman, yönetim kurulu üyeleri ve Gemlik Belediyesindeki iş yeri temsilcileri ile birlikte Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

BEM-BİR-SEN'DEN BAŞKAN YILMAZ'A ZİYARET
  • 19 Ekim 2018, Cuma 0:00

Gemlik Belediyesi’nin çalışmaları ile sendikal faaliyetlerin konuşulduğu ziyarette, yeni yönetimi Başkan Yılmaz’a tanıtan Başkan Erkan Ataman, Gemlik Belediyesi çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili yaptığı çalışmalarından dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.
  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, yeni yönetimi kutlayarak görevlerinde başarı diledi.
  Günün anısına çekilen fotoğrafın ardından ziyaret sona erdi.