Başkan Ercengiz’den evi yanan aileyi yardım eli

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, talihsiz bir kaza neticesinde evi yanan Dursun Erçin’i ziyaret ederek yardımda bulundu.

Başkan Ercengiz’den evi yanan aileyi yardım eli
  • 08 Aralık 2017, Cuma 13:57

Ağlasun İlçesini ziyaret eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, talihsiz bir kaza neticesinde evi yanan Dursun Erçin’i de ziyaret etti. Başkan Ercengiz, çatısı yanan evin tamiratı için 90 metrekare tavan tahtası yardımında bulundu.

Yangın neticesinde evinin çatısı kullanılmaz hale gelen Dursun Erçin’e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ercengiz, “En büyük tesellimiz Dursun Erçin kardeşimiz ve ailesinin bu elim olaydan sağ salim kurtulmalarıdır. Burdur Belediyesi olarak Dursun Erçin kardeşimizi yalnız bırakmayacağımızın, ihtiyaçları ve taleplerini yerine getirmenin gayretinde olacağımızın bilinmesini isterim. Şuanda ilk olarak çatının onarımı tamamlanmak üzere tekrar büyük geçmiş olsun.” diye konuştu.

Dursun Erçin de Başkan Ercengiz’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Allah sizlerden razı olsun. Herkesin başına gelebilecek bir olay bizim de başımıza geldi. Çok şükür Sayın Başkanımız ve mahallelilerimiz bizlere destek oldu. Sizleri yanımızda görmekten mutlu olduk, moral bulduk. Destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.