solyanreklam
sagreklam

Bilecik İstasyon Mahallesi'ne yeni halı saha.

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna kazandırılan halı sahanın açılışı gerçekleştirildi.

Bilecik İstasyon Mahallesi'ne yeni halı saha.
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 19:19

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna kazandırılan halı sahanın açılışı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın çocuklara armağanı olarak şu ana kadar 9.'su hizmete açılan halı sahaların 10.'su coşkulu etkinlik ile çocuklarımızın hizmetine sunuldu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nusret Tosun, Okul Müdürü Turan Erçetin, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

''ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Bilecik Belediyesinin her zaman çocuklara ve eğitime yönelik yatırımlar yapmaya devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı; şunları kaydetti:

Sevgili çocuklar, sizleri çok seviyoruz. Çocukluğumuzda sahip olamadığımız her şeyi öncelikle sizlerin hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Bugünümüz ve geleceğimiz sizlerin elinde. Biz bugünün büyükleri olarak, geleceğin büyükleri olarak sizleri görüyoruz ve geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Belediye Başkanlığı olarak her yıl yeni bir eğitim ve öğretim yatırımını gerçekleştiriyoruz. Amacımız sizlerin daha kaliteli ve güzel ortamlarda yetişmek ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanmanızı sağlamaktır. Ben bu anlamda bizlere böyle bir eseri sizlerin hizmetine sunmaya imkan veren Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu tesisin yapımında yer alan bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni halı sahamız sizlere ve şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun'' ifadelerini kullandı.

MÜDÜR YARDIMCISI YAZIR:

''BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI'YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ''

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır ise konuşmasında ''Her zaman Bilecik'teki eğitimin yanında yer alan güler yüzlü Belediye Başkanımıza ve onun liderliğindeki belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Sizler için gerçekten çok güzel bir eser yapıldı ve bizler de eğitimciler olarak bundan büyük mutluluk duyuyoruz ve motivasyon alıyoruz. Yapılan bu güzel çalışmalara karşı bizler de sizlerden kendinize güzel hedefler koymanızı ve bu uğurda çalışmanızı istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Turan Erçetin de Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya katkılarından dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, Teşekkür Plaketi taktim etti.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı, Okul Müdürü Erçetin'e sahanın anahtarını teslim ederek, futbol toplarını imzaladı.

Çocuklar tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra çocuklarla halı sahada top oynadı.

Öğretmenler Odasını da ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğretmenlerin soru ve görüşlerini dinledi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık