Engelli Yaz Kampı Sona Erdi!

Beşiktaş Belediyesi'nin, Çanakkale Küçükkuyu'da engelliler için düzenlediği ücretsiz yaz k...

Engelli Yaz Kampı Sona Erdi!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

“Engelli Yaz Kampı” 6-12 Eylül 2015 tarihleri arasında Çanakkele Küçükkuyu’da engelli vatandaşlarımızı doğa ile buluşturdu. 1 hafta boyunca Yeşil İda Tatil Köyü’nde konaklayan engelli vatandaşlarımız, pek çok aktiviteyle birlikte doğanın tadını çıkardı.

Denize sıfır Yeşil İda Tatil Köyü'nde konaklayan engellilerimiz, gün boyu denize ve havuza girdi, müzik eşliğinde dans etti ve çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirdi.

Düzenli olarak her gün egzersiz yapan engellilerimiz, sabahları atletizm eğitmeni eşliğinde sabah egzersizi, akşamları ise yemekten sonra akşam yürüyüşü yaptı.

Psikolog eşliğinde grup terapisi, yerel pazarda gezinti ve alışveriş, müzik dinletileri ve yüzme dersleriyle bir hafta boyunca unutulmaz bir kamp deneyimi yaşayan engellilerimiz İstanbul’a döndü.

Kampın son gününde sertifikalarını Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Murat Demirok’un elinden alan engellilerimiz oldukça mutluydu.