solyanreklam
sagreklam

Enez Yaz Kampı Sona Erdi!

Beşiktaş Belediyesi'nin çocuklar ve gençler için ücretsiz olarak düzenlediği 'Enez Yaz Kam...

Enez Yaz Kampı Sona Erdi!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Enez Yaz Kampı’nın son grubu da sertifikalarını aldı…


Enez Yaz Kampının son kafilesi olan 14-17 yaş grubu öğrenciler İstanbul’a döndü. Kampın son gününde Enez’e giden Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar gençlerle bir araya geldi.


Çocuklar ve gençler Başkan Hazinedar’ı böyle karşıladı.

Başkan Hazinedar’a Enez ziyareti sırasında Posta Gazetesi Yazarı Suna Akyıldız eşlik etti.

Beşiktaş Belediyesi’nin öğrenciler için düzenlediği ücretsiz Yaz Kampı bu yıl Edirne Enez’de gerçekleştirildi. 6 gece 7 gün süren Enez Yaz Kampı’nda çocuklar İstanbul Üniversitesi Edirne Enez Sosyal Tesisleri’nde konakladı.

Bir hafta boyunca Enez’de tatilin keyfini çıkarıp profesyonel ekiplerle aktivitelere katılan öğrenciler tatilin keyfini doyasıya çıkardı.

Enez Yaz Kampı’nda öğrenciler, pek çok eğlenceli aktivite, spor ve eğitimle buluşma fırsatını yakaladı. Çocukların alacakları eğitimlerin verimli olabilmesi ve yaşıtlarıyla daha iyi vakit geçirebilmeleri için 9-14 ve 14-17 olarak iki yaş grubu oluşturuldu. 5 dönem olarak gerçekleştirilen kampa, her dönem 160 çocuk katıldı.

Kampta, voleybol, basketbol, futbol, tenis, yüzme ve dans gibi pek çok farklı spor ve aktivite ile buluşan öğrenciler, her kamp dönemi sonrası sertifikalarını Başkan Hazinedar ve sürpriz konukların ellerinden aldı. Kamp alanında çocuklarla ve gençlerle bir araya gelen konuklar, kamp sertifikalarını onlara bizzat takdim etti.

Sertifika törenleri sırasında hazırladıkları dans gösterilerini sunan öğrenciler, Başkan Hazinedar ve konukların oluşturduğu jüriden puan aldı.

Başkan Hazinedar, kampın son gününde öğrencilerle dans etti.

Çocuklar ve gençler, kamp için Başkan’a teşekkür ettiler. Sertifika töreni ardından son kafile İstanbul’a dönmek üzere yola çıktı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık