solyanreklam
sagreklam

Enez Yaz Kampı Devam Edecek!

Beşiktaş Belediyesinin çocuklar ve gençler için ücretsiz olarak düzenlediği 'Enez Yaz Kamp...

Enez Yaz Kampı Devam Edecek!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Enez Yaz Kampı’nın ikinci kafilesi kamptan döndü. Enez’deki kampın son gününde sertifikalarını alacak olan minikler, güzel bir sürprizle karşılaştı.

Murat Dalkılıç’tan Enez’de Mini Konser!

Sertifika törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Enez Belediye Başkanı Abdullah Keskin, Abbas Güçlü ve Sanatçı Murat Dalkılıç katıldı.



Kamp alanında çocuklarla bir araya gelen konuklar, miniklere kamp sertifikalarını bizzat takdim etti.



Murat Dalkılıç’ın mini konseriyle coşan çocuklar, sanatçının sevilen şarkılarına eşlik etti. Çocuklar, mini konserin ardından Dalkılıç'tan imza alarak bol bol fotoğraf çektirdi.



Çocukların eğitmenleriyle birlikte hazırlamış olduğu dans gösterisini izleyen katılımcılar miniklerin dans yarışmasında jüri üyeliği yaptılar. Başkan Hazinedar ve Murat Dalkılıç dans yarışmasında çocuklarla ve kamp eğitmenleriyle dans etti.



Başkan Hazinedar konuşmasında “Kampın çocuklarımız için oldukça eğlenceli ve öğretici geçtiğini gördük. Çocuklarımızın dans gösterisini izledik. Murat Dalkılıç, Abbas Güçlü ve Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı ile çocuklarımızın kamp sertifikalarını takdim ettik. İki kamp dönemini geride bıraktık ancak kampımız Ramazan Bayramı sonrası devam edecek. 3 grubumuzu daha Enez’de misafir edeceğiz. Tüm konuklarımıza ve çalışanlarımıza bu güzel kamp için teşekkür ederim” dedi.

Kamp Dönemi

1. 29 Haziran - 5 Temmuz (14 - 17 yaş grubu)
2. 6 Temmuz - 12 Temmuz (9 - 14 yaş grubu)

3. 17 Ağustos - 23 Ağustos (14 - 17 yaş grubu)
4. 24 Ağustos - 30 Ağustos (9 - 14 yaş grubu)
5. 31 Ağustos - 6 Eylül (14 - 17 yaş grubu)

Kamp Fotoğrafları İçin Foto Galeriye Tıklayınız.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık