solyanreklam
sagreklam

Efsane Başkan Süleyman Seba'

Efsane Başkan Süleyman Seba, vefatının 1. yıl dönümünde sevenleri tarafından anıldı.

Efsane Başkan Süleyman Seba'
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, Şairler Parkı’ndaki Seba heykelinin önünde, mezarı başında ve Fulya Sanat’ta gerçekleştirilen anma törenleriyle anıldı.

Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Süleyman Seba, Şairler Parkı’ndaki Seba heykelinin önünde anıldı. Anma törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, kongre üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Şenol Güneş, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Saygı duruşu ve konuşmaların ardından törene katılanlar, Seba için hazırlanan anı defterine duygu ve düşüncülerini yazdılar.

Efsane Başkan Seba'ya ilk not Başkan Hazinedar'dan

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Efsane Başkan Süleyman Seba için düzenlenen anma etkinliklerine katıldı. Beşiktaş'ın Efsane Başkanı Süleyman Seba'nın vefatının birinci yıl dönümünde açılan anı defterine ilk notu Başkan Murat Hazinedar yazdı.

Hazinedar, anı defterine şöyle yazdı; "Sevgili büyüğümüz, Beşiktaş'ın sadece kulübüyle değil, Beşiktaş'ımızın son dönemin simgesi, benim de doğduğum mahallenin büyüğü Süleyman Seba'nın vefatının birinci yıl dönümünü saygıyla ve rahmetle anıyorum. Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için izindeyiz."

Şairler Parkı'nda yapılan anmanın ardından kalabalık Seba'nın mezarını ziyaret için alandan ayrıldı. Anma kapsamında, Seba daha sonra Feriköy Mezarlığı'ndaki mezarı başında dualarla anıldı.

Aynı akşam Fulya Sanat’ta gerçekleşen anma töreninde ise Süleyman Seba'nın yaşam öyküsünü anlatan belgesel gösterimi ve fotoğraf sergisi düzenlendi. Anma töreni, belgesel gösterimi ardından Seba’nın hayatının farklı dönemlerine tanıklık eden dostları ve Başkan Hazinedar'ın konuşmasıyla sona erdi.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık