solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Sokakta Sanat

Beşiktaş’ın kent estetiğine katkı sunmak ve kentlilerimizi günlük yaşamlarında sanatla bir araya getirmek amacıyla "Beşiktaş Sokakta Sanat" çalışmalarımız başladı.

Beşiktaş Sokakta Sanat
  • 16 Temmuz 2020, Perşembe 1:07


Beşiktaş’ın kent estetiğine katkı sunmak ve kentlilerimizi günlük yaşamlarında sanatla bir araya getirmek amacıyla "Beşiktaş Sokakta Sanat" çalışmalarımız başladı. DYO, Donut Store, Montana Colors desteği ve ICAF iş birliğiyle Beşiktaş’ın merdivenleri renkleniyor; Beşiktaş’ta adımlarımız sanata çıkıyor…

Belediyemiz, Beşiktaş Sokakta Sanat ( Beşiktaş Street Art) konseptiyle Beşiktaş’taki Sokak Sanatı çalışmalarını aynı çatı altında toplayan anlamlı bir projeye imza attı. Proje kapsamında ilk olarak 3 farklı mahallemizdeki merdivenler, Beşiktaş’ın Merdivenlileri Renkleniyor temasıyla sokak sanatçıları tarafından boyandı. Türkali Mahallesi Dizi Sokak merdivenlerindeki köpek figürleri sanatçı Somon, Ortaköy Mahallesi Asmalı Hamam Sokak merdivenlerindeki müren balığı sanatçı Rakun ve Abbasağa Mahallesi Kalkan Sokak merdivenlerindeki geometrik desenler sanatçı Max on Duty imzası taşıyor.

Sanatçılarımızın Sokak Sanatı performansları için ilçemizin farklı noktalarındaki uygun alanlarda çalışmalar devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık