Belediye Zabıtası 189 Yaşında!

Beşiktaş Belediyesi, Belediye Zabıtasının 189. Kuruluş Yıl Dönümünü anlamı bir etkinlikle ...

Belediye Zabıtası 189 Yaşında!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, Zabıta Haftası kapsamında Zabıta Müdürlüğü’ne katılan yeni personele eğitim veriyor.

Zabıta Müdürlüğümüz personeline katılan yeni zabıta memurlarımızın eğitimi başladı. Beşiktaş Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimlere farklı birimlerde çalışan personel de katılım gösterdi.

Beşiktaş Belediyesi Yeni Süper Zabıtalarına Eğitim Veriyor!

Sosyal Medya’da “Süper Zabıta” ismiyle de anılan Beşiktaş Belediyesi Zabıta Memurları için Zabıta Haftasına denk gelen eğitimler farklı bir anlam taşıyor.

Eğitimlerimiz; Belediye ve Zabıta Mevzuat Bilgileri, Resmi Yazışma Kuralları, Ekip Ruhu ve Takımdaşlık, Kişisel Motivasyonu Arttırma Teknikleri, Zabıta Personeli ile Görev Alanındaki Çatışma ve Çözüm Yöntemleri, Etkin İletişim Becerileri, Stres ve Öfke Yönetimi, Halkla ilişkiler ve Davranış Kuralları ve Bireysel Gelişim Programını kapsıyor.