solyanreklam
sagreklam

Başkan Hazinedar'dan Kıbrıs Turu

Başkan Hazinedar, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 41. yıl dönümünde Kıbrıs'taki etkinliklere kat...

Başkan Hazinedar'dan Kıbrıs Turu
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları için Kıbrıs’taydı. Kıbrıs Barış Harekatı’nın 41. yıl dönümünde gerçekleştirilen resmi geçit törenine katılan Başkan Hazinedar, akşam saatlerinde de CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile birlikte KKTC Cumhurbaşkanlığı'nın Barış ve Özgürlük Bayramı resepsiyonuna katıldı. Türk Yıldızları ve Solo Türk ekibi de resepsiyona katılanlar arasındaydı.




Başkan Hazinedar, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı da makamında ziyaret etti.

Başkan Hazinedar, İstanbul’un zirvesinin Beşiktaş olduğunu belirterek, KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı’yı Beşiktaş’a davet etti. Akıncı da, Hazinedar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eski bir belediye başkanı ve İstanbulsever biri olarak en kısa zamanda Beşiktaş’ı ziyaret edeceğini kaydetti.



KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, belediye başkanlığının bambaşka bir olgu olduğunu, belediye başkanlarının birçok görevi aynı anda üstlendiğini ifade ederek, eski bir belediye başkanı olarak belediye başkanlarına ayrı bir sempatisi olduğunu söyledi. Akıncı, Hazinedar’ a görevinde başarılar diledi.

KKTC Başbakanı Ömer Kalyoncu’yu da ziyaret eden Başkan Hazinedar, 1983’te KKTC’nin kuruluşunda Türkiye’den bir öğrenci grubuyla birlikte KKTC’ye geldiğini belirterek, o günden beri KKTC’ye özel bir ilgi duyduğunu ifade etti.

Av. Murat Hazinedar, Kıbrıs’taki temaslarında Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Sn. Mehmet Harmancı ve Girne Belediye Başkanı Sn. Nidai Güngördü ile de bir araya geldi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık