AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Koordinatörü, Marmara Bölge Koordinatörü ve Bilecik Milletvekili Selim Yağcı dün bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Balıkesir'e geldi.

• 28 Eylül 2018, Cuma 0:00

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Koordinatörü, Marmara Bölge Koordinatörü ve Bilecik Milletvekili Selim Yağcı dün bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak için Balıkesir’e geldi.

Balıkesir programı kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesini de ziyaret eden Selim Yağcı’yı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Hocaoğlu misafir etti.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bilecik Milletvekili ve Balıkesir Koordinatörü Selim Yağcı’ya Başkan Vekili Hocaoğlu tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.