solyanreklam
sagreklam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti.
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti. AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dağ Balıkesir ziyareti kapsamında geldiği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi girişinde Başkan Zekai Kafaoğlu tarafından karşılandı.

Ziyaret dolayısıyla konuşma yapan Başkan Zekai Kafaoğlu Hamza Dağ’ı Balıkesir’de 6. Milletvekili olarak gördüklerini söyledi.

“BALIKESİR’İN 6. MİLLETVEKİLİ HAMZA DAĞ”

Başkan Kafaoğlu “Evinize, memleketinize hoş geldiniz. Balıkesir’e ziyaretiniz bize güç kuvvet vermiştir.  Genel merkezimizin en önemli birimi olan AR-GE’nin başındasınız. Stratejilerin belirlendiği, araştırmaların yapıldığı, geleceğe yön ve vizyon veren kurumun başındasınız. Balıkesir’de 5 milletvekilimiz var, beşi bir yerde diyoruz. 6. Milletvekilimiz İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 7. Milletvekilimiz Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu. Önümüzdeki dönemde Balıkesir’de tüm milletvekilleri almak istiyoruz” dedi.

“BALIKESİR’İN KIRSALINDA YOL VE SU SORUNU KALMAMIŞ”

Sıcak ve samimi karşılamadan dolayı Başkan Zekai Kafaoğlu’na teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ “Balıkesir yeni büyükşehir. Balıkesir bütün şehire avantaja döndüren il. Önceden en ücra köşelere yol, elektrik, su, mezarlık hizmetleri daha zor imkanlarda özel idare imkanlarında giderken şimdi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte her yere hizmetler aynı anda gidiyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ve bütünşehir yasasının burada Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanının iyi ve başarılı çalışmalarla iyi noktaya geldiğini mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyelerin hepsi bizim için önemli. Önümüzdeki dönemde yerel seçimleri yapacağız. Bizim şu anda yönetmekte olduğumuz, idaresinde ve iktidarında bulunduğumuz belediyeler değerli, büyükşehir belediyeleri çok daha değerli çünkü yaptığımız vizyoner çalışmaların, insana dokunan, kalbe ve gönüle giren çalışmalarda başarılı olmalıyız. Belediye Başkanlarımız ciddi çalışma içindeler. Zekai Başkanımız da daha önce Altıeylül ilçe belediyesinde şimdi de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Bizler genel merkezde partimizin hizmetkarı olan arkadaşlarımız ile hep birlikte önümüzdeki dönemdeki 2019 Mart seçimlerinde daha başarılı olmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini canı gönülden tebrik ediyorum. Balıkesir’de yaşamıyorum ama burada akrabalarım var. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin oluşması ile birlikte ilde değişimin yaşandığını görüyoruz. İzmir’in Balıkesir’e sınır olan Bergama ve Kınık ilçelerimiz var, buraların kırsal mahallerini ziyarete gittiğimizde iki ilin yapılan hizmetlerini karşılaştırdığımızda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelere yaptığı değişim dikkat çekiyor. Balıkesir’de su problemi yok, kırsal yollar bitmiş durumda. Farkındalığı, farklılığı ve vizyoner bakışı önümüzdeki süreçte devam ettirmemiz gerekiyor, devam etmek için de seçimleri kazanmamız gerekiyor. Bunun için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık