PETROL CADDESİ’NE 14 BUÇUK KİLOMETRE ALTYAPI HATTI DÖŞENİYOR

Belediyemize bağlı ASKİM ekipleri altyapı çalışmaları kapsamında Petrol Caddesi’ne 14 buçuk kilometre altyapı hattı döşüyor....

• 02 Ağustos 2018, Perşembe 14:32

PETROL CADDESİ’NE 14 BUÇUK KİLOMETRE ALTYAPI HATTI DÖŞENİYOR

Belediyemiz tarafından yaz dönemi boyunca yoğun bir şekilde sürdürülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şehrin 30 yıllık altyapısını baştan sona değiştiren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz (ASKİM), 2018 yılı yaz mevsiminde de belirlediği hedefleri aşmayı planlıyor.

Şehrin belli noktalarında altyapı çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, son olarak Petrol Caddesi (Türmüz Yolu)’nde sürdürdüğü çalışmalarla takdir topladı. Cadde boyunca, 6 kilometresi kanalizasyon, 5 kilometresi içme suyu ve 3 buçuk kilometresi de yağmur suyu hattı olmak üzere toplam 14 buçuk kilometre altyapı hattı döşeme çalışması yapan ekiplerimiz, çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

Oluşturulma Tarihi : 02.08.2018