AŞINAN YOLLARI ASFALTLIYORUZ

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehir genelinde aşınma tabakası asfalt çalışmasına başladı....

• 13 Ağustos 2018, Pazartesi 10:23

AŞINAN YOLLARI ASFALTLIYORUZ

Belediyemiz tarafından yoğun bir şekilde sürdürülen asfaltlama çalışmaları şehrin birçok noktasında aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Daha önce Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından 2018 yılı asfalt programında yer alan birçok noktada gerçekleştirdiği asfalt döşeme çalışmalarının yanında, yine şehir genelindeki aşınan yollarda sürdürülecek olan aşınma tabakası asfalt çalışmaları için de kollarını sıvayan Belediyemiz, çalışmalara 2. Çevreyolundan başladı.

Gerçekleştirilen aşınma tabakası asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren yetkililerimiz, “2. Çevreyolundan başladığımız çalışmalarımızı şehir genelinde gerçekleştireceğiz. Mevsim sonuna kadar tamamlamayı planladığımız çalışmalar neticesinde aşınan asfaltlar yenilenecek” diye konuştu.

Sürücüler ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Oluşturulma Tarihi : 13.08.2018