KADEM'den Başkan Atilla'ya ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kadın ve Demokrasi Derneği İl Temsilcisi Özlem Vuran'ı makamında ağırladı.

KADEM'den Başkan Atilla'ya ziyaret
  • 14 Ocak 2019, Pazartesi 10:05

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'ya sivil toplum kuruluşlarının ziyareti devam ediyor. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) İl Temsilcisi Özlem Vuran ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Atilla'yı ziyaret etti. Başkan Atilla, makam odasında Vuran ve yönetim kurulu üyeleri bir süre görüştü. Başkan Atilla, Vuran ve yönetim kurulu üyeleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmaları ile ilgili istişare de bulundu.

Başkan Atilla, ziyaret nedeniyle Vuran ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken, Vuran ve yönetim kurulu üyeleri ise Başkan Atilla'ya çalışmalarında başarılar diledi.