solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla'dan Çermik İlçemize ziyaret

Başkan Atilla'dan Çermik İlçemize ziyaret

Başkan Atilla'dan Çermik İlçemize ziyaret
  • 12 Kasım 2018, Pazartesi 3:57

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Çermik Kaymakamı Nazlı Demir ve Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu'nu ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kaplıcalar Diyarı Çermik İlçemizi ziyaret etti. Başkan Atilla, Kayseri Felahiye Kaymakamı iken Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Çermik'e atanan Kaymakam Nazlı Demir'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu'nu da makamında ziyaret eden Başkan Atilla, belediyelerin yürüttüğü çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Her ilçede Hükümetin desteğiyle çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Başkan Atilla, şöyle konuştu: "Çermik ilçesi Sinek Çayı ile Hanika Boğazı arasında kalan susuz 8 bin dönüm arazinin sulu tarıma kavuşması için yaptığı çalışmalar devam ediyor. Kırsal kalkınma için çiftçimize destek oluyoruz. Devletimizin yaptığı çalışmalar neticesinde kaplıcalarıyla meşhur ilçemizde, Türkiye’nin her yerinden misafirlerimizi ağırlayacak alt yapı oluşturuldu. Konaklamadan ulaşıma birçok konuda gelişen ilçemizde, yerli ve yabancı turistler, gönül rahatlığıyla gezebilir. Herkesi, kültürel, doğa ve tarihi yönden önemli bir noktada bulunan ilçemizi görmeye davet ediyorum."

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık