solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla çalışmaları inceledi

Başkan Atilla çalışmaları inceledi

Başkan Atilla çalışmaları inceledi
  • 10 Ekim 2018, Çarşamba 12:01

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayan Alipınar Köprüsü’ndeki bakım ve onarım çalışmasını, Kayapınar ilçesinde yapımı süren "Yeşil Kuşak" projesini inceledi.

Şehrimizin çehresini güzelleştirmek için Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayan Alipınar Köprüsü’nde görüntü kirliliğini önlemek ve köprünün güçlendirmesini sağlamak amacıyla Belediyemiz tarafından yapılan yenileme çalışmalarını denetledi. Çalışmayla ilgili bilgi alan Başkan Atilla, işçilerle sohbet etti. Başkan Atilla, daha sonra Kayapınar ilçesinde "Yeşil Kuşak" Projesini inceleyerek çalışmaları kontrol etti. Başkan Atilla, vatandaşlarla da bankta bir süre sohbet ederek, görüşleri ve talepleri dinledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin ekip ruhuyla şehrin dört bir yanında çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Atilla, "Diyarbakır'ımızın en prestijli bulvar peyzaj çalışmamız, şehrimize ayrı bir atmosfer kazandıracak. Projemizle 3 kilometre uzunluğunda 80.000 metrekare alanda Yeşil Kuşak oluşturuyoruz. Daha güzel bir Diyarbakır için çalışıyoruz." dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık