solyanreklam
sagreklam

Batman Belediyesi'nden çocuklara sinema şenliği

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sanatsal etkinlikler kapsamında, çocukları sinemayla buluşturmaya devam ediyor.

Batman Belediyesi'nden  çocuklara sinema şenliği
  • 07 Aralık 2017, Perşembe 15:04

 Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sanatsal etkinlikler kapsamında, çocukları sinemayla buluşturmaya devam ediyor.

Batman Belediyesi tarafından her ay farklı programlarla organize edilen kültür ve sanat etkinliklerinin Aralık ayı programında, çocuklar için tiyatro oyunları ve sinema gösterimlerine özel bir yer ayrıldı. Çizgi filmin gösterildiği Belediye Kültür ve Sanat Merkezi salonunu, farklı okullardan gelen ilkokul öğrencileri doldurdu.

Ücretsiz olan sinema gösteriminin bugünkü programında ‘Kahraman Ördek’ adlı animasyon film, çocukların beğenisine ve seyrine sunuldu. Saat 13.00’da başlayan ve yaklaşık 80 dakika süren animasyon film çocukların beğenisini kazandı. Salonun dolup taştığı film gösterimi öncesi çocuklara patlamış mısır ve içecek de ikram edildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık