Büyükşehir İmamköy'ü Dinledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı "Büyükşehir Sahada" uygulaması kapsamında büyükşehir belediyesi bürokratları Efeler ilçesine bağlı İmamköy Mahallesi halkıyla b...

Büyükşehir İmamköy'ü Dinledi
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 9:12

Büyükşehir bürokratları mahallenin sorunlarını ve mahallelilerin taleplerini dinlerken mahalleye yapılan yatırımlarla ilgili de vatandaşlar bilgilendirildi. Mahallelerine yapılan ASKİ'nin yatırımları ve büyükşehir belediyesinin yol çalışmalarıyla ilgili bilgi alan İmamköy sakinleri, mahallelerine yapılmasını istedikleri yeni yatırımları da büyükşehir bürokratlarına aktardı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Büyükşehir Sahada" uygulamasıyla vatandaşın ayağına gidip onların taleplerinin ve ihtiyaçlarının dinlendiğini belirtirken "Günde 18 saat çalışıp vatandaşlarımızı dinliyoruz. Aydın'ın doğusundan batısına her vatandaşımızın talebini dinlemek için sürekli sahadayız" diye konuştu.