solyanreklam
sagreklam

Aydın Cumhuriyet Bayramı'nı Koray Avcı konseri le kutladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümünü Koray Avcı konseri le kutladı.

Aydın Cumhuriyet Bayramı'nı Koray Avcı konseri le kutladı.
  • 06 Aralık 2017, Çarşamba 14:33

Son dönemin popüler sanatçılarından Koray Avcı Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

“AYDIN CUMHURİYETİN KALESİDİR”

Atatürk Kent Meydanı’nı dolduran yaklaşık 50 bin Aydınlının alkışları eşliğinde sahneye gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün en büyük eserim diye ifade ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılı kutlu olsun. Aydın Kuvayi Milliye'nin yeşerdiği yerdir. Aydın;  özgürlüğün, direnişin ve Cumhuriyetin kalesidir. Aydın; Yörük Ali Efesiyle, Çete Ayşe’siyle bu topraklarda Cumhuriyet Kıvılcımını ateşleyen destanların yaşandığı topraklardır. Cumhuriyet; Kadını, erkeği, yaşlısı ve genciyle inançla ve azimle kazanılmış zaferin adıdır. Cumhuriyet Bayramını her yıl olduğu gibi Aydın'da da büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” sözleri büyük alkış aldı.

Atatürk Kent Meydanı’nı hınça hınç dolduran çoğunluğu gençlerden oluşan Aydınlılar Koray Avcı şarkılarıyla adeta kendilerinden geçti. Hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden yaklaşık 50 bin kişilik topluluğun heyecan ve coşkusuna Avcı hayran kaldı. Uzun yıllar Aydın’da kaldığını belirten sanatçı Koray Avcı, Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’nu çok sevdiğini ve takdir ettiğini söyledi. Çerçioğlu, konser anısına Avcı’ya çiçek verdi.

HAVUZDA 29 EKİM GÖSTERİSİ 

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Cumhuriyetimizin 94. Yıldönümü sebebi ile Atatürk Kent Meydanı Gösteri Havuzu’nda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüleri ışıklı su perdesine yansıtıldı. Çok sayıda vatandaş Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntülerinin yansıtıldığı ışıklı su perdesi önünde bol bol fotoğraf çekildi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık