solyanreklam
sagreklam

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN YAPTIĞI SEVGİ YOLU'NDA TATİLCİLER BULUŞUYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Kuşadası Davutlar'daki Sevgi Yolu, tatilcilerin yeni yürüyüş ve bisiklet rotası oldu.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN YAPTIĞI SEVGİ YOLU'NDA TATİLCİLER BULUŞUYOR
  • 04 Ağustos 2018, Cumartesi 16:31

Temizliğin ve kaliteli hizmetin simgesi Mavi Bayrak'ı da alan Sevgi Plajı ise gün boyunca dolup taşıyor.

Sevgi Yolu'nda özellikle akşamüzerleri genç-yaşlı tatilciler ve site sakinleri buluşup yürüyüş yapıyorlar. Gençler ise, buluşma noktası haline getirdikleri yolda yürüyüş yapıp, bisiklete binip, paten kayarak tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyorlar.

Tatilciler ve site sakinleri “Sevgi Yolu'nun yapılmasından dolayı çok mutluyuz. Akşamları ailemizle yürüyüş yapabiliyoruz. Çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları da yola ayrı bir güzellik katmış” diye konuşuyorlar.

Kuşadası'na ilk kez gelen tatilciler tatil beldesinin temizliği ve yeni modern haline hayran kalırken "Kuşadası'na mı geldik, yoksa Avrupa'da bir tatil beldesinde miyiz ayırt edemiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" diyorlar.

Her sene Kuşadası’na tatile geldiklerini belirten tatilciler ise komşularıyla buluşup yürüyüş yaptıkların, bisiklete bindiklerini söylerlerken, "Yolu yeniden düzenleyip modern hale getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Büyükşehir belediyesinin Sevgi Yolu'nun belirli noktalarına yerleştirdiği spor aletleri ise spor yapmak isteyenlerin bu isteklerini karşılıyor.

Büyükşehir belediyesi tarafından eksiksiz yapılan temizlik çalışmalarıyla Sevgi Plajı'na Mavi Bayrak alınmasından da çok mutlu oldukları söyleyen tatilciler, temizliğinden emin oldukları denizde keyifle yüzdüklerini belirtiyorlar.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık