KOCATEPE, ŞEHİRCİLİK ŞURASINA KATILDI

KOCATEPE, ŞEHİRCİLİK ŞURASINA KATILDI
  • 06 Aralık 2017, Çarşamba 0:03

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’deki Şehircilik Şurası’na katıldı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca, Türkiye’nin yeni şehirleşme vizyonunun gelişen ve değişen koşullar çerçevesinde katılımcı şekilde belirlenmesi amacıyla 27 Ocak’ta başlatılan Şehircilik Şurası 8 Kasım’da Külliye’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla sona erdi.

‘Şehirlerimizde Kimlik, Planlama ve Tasarım’,

‘Kentsel Dönüşüm’,

‘Şehirleşme, Göç ve Uyum’ ve

‘Şehirleşmenin Yeni Vizyonunda Yerel Yönetimlerin Rolü’  olmak üzere dört ayrı konu başlığında, yaklaşık 10 aydır yürütülen şuranın son toplantısının ardından genel kurul yapılarak şura kararlarına nihai şekli verileceği kaydedildi.

Artvin Belediye Başkanı Kocatepe’nin de katıldığı şurada alınacak kararların şehirlerin yol haritasında önemli rol oynayacağı bildirildi.