solyanreklam
sagreklam

Gündoğmuş'ta asfalt çalışması

Gündoğmuş'ta asfalt çalışması

Gündoğmuş'ta asfalt çalışması
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Karadere ve Güneyyaka yolu asfaltlanıyor

Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş ilçesi Karadere – Güneyyaka mahallelerini asfaltla buluşturuyor.  Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler 13 kilometrelik grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı. 

Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın ilçelerine modern, konforlu ve güvenli yollar kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Gündoğmuş İlçesine bağlı Karadere ve Güneyyaka mahalleleri grup yolu asfaltlanıyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı altyapı ekipleri, grup yolunda ihtiyaç duyulan bölgelere büz koyarak şarampolleri temizledi, dar bölgelerde genişletme çalışması yaptı, zemini çok bozuk bölgeleri ise iş makinalarıyla sökerek tekrar sıkıştırdı.
Çalışmalar sürüyor 
Ekipler, 13 kilometre uzunluğundaki grup yolunun alt yapısı tamamlanan bölümlerinde sathi asfalt çalışmalarına başladı. Kısa sürede tamamlanacak olan yolda ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Danışmanı İsa Akdemir, yürütülen çalışmaları denetlemek üzere Gündoğmuş’a geldi.  Akdemir’e Karadere Mahalle Muhtarı Sadık Atay eşlik etti. Çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Muhtar Atay, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e ve ekibine teşekkür etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık