solyanreklam
sagreklam

Finike'de Türel farkı

Finike'de Türel farkı

Finike'de Türel farkı
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:00

“Eskiden hatırımızı soran olmazdı”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de Ernez’in ardından Dağbağ mahallesinde de asfalt çalışması başlattı. Dağbağ Muhtarı Yaşar Karacan, “Başkan Türel’den önce bırakın yol hizmetini, halimizi hatırımızı soran bile olmazdı” dedi.

Antalya’da 4.5 yılda 3 bin kilometre yolu asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Antalya kırsalındaki, ulaşıma elverişsiz yolları yenilemeye devam ediyor. Sağlıklı ulaşımın yapılamadığı yollar asfaltlanarak daha modern, konforlu ve güvenli hale geliyor. 
Ernez’de çalışmalar hız kesmiyor 
Finike’nin en uzak mahallelerinden olan Ernez’in 40 yıldır beklediği yolu kısa sürede açan Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce mahallenin grup yolunda da asfalt çalışması başlatmıştı. Hızla devam eden çalışmalar kapsamında Kargıcak’tan Ernez mahallesine ve Doğantaş köprüsüne uzanan 7 kilometrelik yol sathi asfaltla kaplandı. 
“Hatırımızı soran olmazdı”
Diğer bir ekip de Finike ilçesi Dağbağ mahallesinde asfalt öncesi hazırlıklara başladı. Alt yapı çalışmalarının ardından 5 kilometrelik Dağbağ yolu sathi asfaltla kaplanacak. Dağbağ mahalle muhtarı Yaşar Karacan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Büyükşehir Yasası ve Başkan Menderes Türel’den önce bırakın yolu, halimizi hatırımızı soran olmazdı. Menderes Türel bir talimatı ile içme suyumuzu getirdi. Şimdi de yollarımızı asfaltlıyor. Dağbağ mahallesi adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık