Büyükşehir Korkuteli’de yolları yeniliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi kış aylarında yağışlar nedeniyle deforme olan Korkuteli İlçesi’nin Küçükköy, Taşkesiği ve Söbüce mahalleleri grup yollarında bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Korkuteli’de yolları yeniliyor
  • 11 Haziran 2019, Salı 9:25

Büyükşehir Belediyesi, yeni yollar ve asfalt çalışmalarının yanı sıra mevcut yolların da bakım onarımını ihmal etmiyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Korkuteli'ne bağlı Küçükköy Mahallesi'nin deforme olan yolunda bakım çalışması yaptı. Olumsuz hava şartları ve kullanım nedeniyle deforme olan asfalt tabakasını iş makinesi ile söken ekipler dolgu malzemesi ile doldurduğu yerleri silindir ile sıkıştırdı. Ekiplerin asfaltlama çalışmalarını da tamamlamasının ardından yol daha sağlam ve konforlu hale gelecek.