solyanreklam
sagreklam

Tiyatro etkinlik tırı ilçeleri geziyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocukları ve gençleri tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor.

Tiyatro etkinlik tırı ilçeleri geziyor
  • 22 Şubat 2019, Cuma 11:07

TIRATRO 11 bin 535 öğrenciyle buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocukları ve gençleri tiyatroyla buluşturmaya devam ediyor. “TIRATRO” isimli tiyatro etkinlik tırı ile Antalya’yı karış karış gezen AŞT oyuncuları 22 temsilde 11 bin 535 çocuk ve gençle buluştu.

Keyifli ve eğitici çocuk ve gençlik oyunlarının yanı sıra çocuklara özel kukla tiyatrosu da kuran Antalya Şehir Tiyatrosu, ilçelerde tiyatroya gitme imkânı bulamayan çocukları ve gençleri 'TIRATRO' projesiyle sanatla buluşturuyor. Ücretsiz olarak sahnelenen oyunlar çocuklardan ve gençlerden büyük ilgi görüyor.
TIRATRO ile her yer sahne
Genel Sanat Yönetmenliğini Safinaz Özgür'ün yaptığı çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik oyunlarıyla ilgiyle izlenen Antalya Şehir Tiyatrosu TIRATRO isimli proje kapsamında mobil sahneye dönüştürülen 2 adet tır ile Antalya’nın ilçelerini geziyor. Tiyatro sahnesine ihtiyaç duymaksızın oyunlarını sergileyebilme imkânına kavuşan AŞT oyuncuları, çocukların ve gençlerin sanat duygusunun gelişmesine katkı sağlıyor.
Kemer ve Serik’te yoğun ilgi
TIRATRO etkinliği kapsamında “Elbise var insan yok, insan var elbise yok” adlı kukla tiyatrosu Serik’te gerçekleştirdiği 6 temsilde 3 bin 520 çocuğa ulaştı. “Okyanusta bir su damlası” isimli çocuk ve gençlik oyunu ise Kemer ilçesinde 8 temsil yaptı. Kemer’de 4 bin 790 öğrenci AŞT’nin TIRATRO Projesi ile tiyatro izlemenin keyfini yaşadı. TIRATRO Projesi ile tiyatroyu en ücra mahallelere kadar götürmeyi hedefleyen ve “bizim için her yer sahne” diyen AŞT oyuncuları, tiyatro tırı ile Şubat ayı içerisinde de Demre’de  “Elbise Var İnsan Yok İnsan Var Elbise Yok” adlı Kukla Tiyatrosu ile  3 bin 225 Seyirci ile buluştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık