solyanreklam
sagreklam

RAMAZAN ÖNCESİ BAŞKENT CAMİLERİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesi Başkent’teki camilerde “Temizlik Seferberliği” başlattı.

RAMAZAN ÖNCESİ BAŞKENT CAMİLERİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
  • 02 Mayıs 2019, Perşembe 10:45

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK EKİPLERİ, 6 MAYIS’TA BAŞLAYACAK OLAN ONBİR AYIN SULTANI RAMAZAN AYI ÖNCESİ BAŞKENT GENELİNDEKİ CAMİLERDE DETAYLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜYOR

-ÇEVRE İLÇELERDE BULUNAN CAMİLERDE DE TÜM YIL BOYUNCA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

          Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesi Başkent’teki camilerde “Temizlik Seferberliği” başlattı.

        Cami içlerinde rutin temizliğin yanı sıra 6 Mayıs’ta başlayacak olan Ramazan ayı dolayısıyla detaylı temizlik çalışmaları için Büyükşehir ekiplerinin sayısı artırıldı.

         Melike Hatun Camii’nden temizlik çalışmalarına başlayan ekipler, her gün yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Hacı Bayram Veli Cami’nde de temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

DEZENFEKTE EDİLİYOR

          Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Yaşlı Hizmet Merkezi ekipleri, Ramazan ayı öncesi Başkent’teki camilerde dezenfekte çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

          Yaz ayları boyunca devam edecek genel camii temizliği ile ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm camiler de periyodik aralıklarla dezenfekte ediliyor.      

BAŞKENT CAMİLERİ KÖŞE BUCAK TEMİZLENİYOR

          Belediye ekipleri belli bir program dahilinde ve ihtiyaca göre yerinde temizliğin yanı sıra caminin süpürülmesi, tozlarının alınması, ayakkabılıklarının ve merdivenlerinin silinmesi işlemleri için de yoğun bir mesai harcıyor.

          Başkentlilerin, Ramazan ayı boyunca cami avlularına taşan ibadetlerini, güvenli, huzurlu ve hijyenik bir ortamda gerçekleştirebilmesi için tüm imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, ev temizliğini aratmayan titizlikte temizlik çalışmalarını yürütüyor.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık