ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİ, GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi 24. dönem Çocuk Meclisi üyeleri, Anadolu Ajansı'nı ziyaret etti.

ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİ, GAZETECİLERİ ZİYARET ETTİ
  • 23 Ocak 2019, Çarşamba 10:55

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 24. DÖNEM ÇOCUK MECLİSİ ÜYELERİ, ANADOLU AJANSI'NI ZİYARET EDEREK, GAZETECİLİK MESLEĞİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

MİNİK ÜYELER, MEDYA VE BASIN İLE İLGİLİ ALDIKLARI KARARLARI DA ANADOLU AJANSI’NA SUNDU

24. dönem Çocuk Meclisi Başkanı Ceren Hızlı'nın da aralarında bulunduğu 14 kişilik grup, gazetecilik mesleğini yakından tanıma fırsatı buldu.

MEDYANIN ROLÜ

Anadolu Ajansı Ankara Haberleri Editörü Yusuf İzzettin Çelebi, minik üyelerin sorularını yanıtlarken bir yandan da gazeteci olmak isteyenlere, mesleğin inceliklerini anlattı.

Çocuk Meclisi'nin son 5 yılda medya ile ilgili aldığı kararlar ile Basın Yayın Komisyonu raporlarına ait dosyaları Çelebi'ye teslim eden üyeler, gazetecilerin çalışma ortamını yerinde inceleyerek, medyanın üstlendiği rolü daha iyi anlama şansını yakaladı.