solyanreklam
sagreklam

BAŞKENT YOLLARI HIZLA TAMAMLANIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Beytepe Kampüsü önündeki çok katlı köprülü kavşak çalışmasında Angora Bulvarı ve Eskişehir Yolu güzergahını kısa sürede tamamlayarak, trafiğe açtı.

BAŞKENT YOLLARI HIZLA TAMAMLANIYOR
  • 11 Mart 2019, Pazartesi 10:15

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKENT’İN DÖRT BİR TARAFINDA YENİ YOL VE KAVŞAK ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

-ESKİŞEHİR YOLU’NA NEFES ALDIRACAK VE BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ’NE RAHAT ULAŞIM SAĞLAYACAK ALTERNATİF YOL VE KÖPRÜ ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANI VEDAT ÜÇPINAR, HACETTEPE BEYTEPE KAMPÜSÜ ÖNÜNDEN BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ’NE ULAŞIMI SAĞLAYACAK YOLU, 14 MART’A KADAR TRAFİĞE AÇMAYI PLANLADIKLARINI SÖYLEDİ

-YENİKENT’E KADAR KESİNTİSİZ TRAFİĞİ SAĞLAYACAK ÜÇ GİDİŞ GELİŞ ŞEKLİNDE TASARLANAN SİNCAN OSB KAVŞAĞI ALT GEÇİT ÇALIŞMASININ İSE 30 NİSAN’A KADAR BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR

          Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Beytepe Kampüsü önündeki çok katlı köprülü kavşak çalışmasında Angora Bulvarı ve Eskişehir Yolu güzergahını kısa sürede tamamlayarak, trafiğe açtı.

          Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Hacettepe Kampüsü önündeki kavşağı Bilkent Şehir Hastanesi’ne bağlayacak 6 şeritli yolun ise 14 Mart’a kadar trafiğe açılmasını planladıklarını söyledi.

KUZEY-GÜNEY, DOĞU-BATI AKSINDA YOĞUN ÇALIŞMA

 Bilkent Şehir Hastanesi’ne rahat ulaşım başta olmak üzere Eskişehir Yolu’nun trafik yükünü de büyük ölçüde hafifletecek yeni bağlantı yolu ve köprü çalışmalarında sona yaklaşılırken, Hacettepe Beytepe Kampüsü önünde yapımı süren 3 katlı köprülü kavşağa buzlanmaya karşı alttan ısıtmalı asfaltlama da yapıldı.

Daha önce de ODTÜ-Teknokent Kavşağı başta olmak üzere Bilkent Şehir Hastanesi çevresinde birçok yol ve köprü çalışmasına imza atan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Bilkent Şehir Hastanesini Angora Bulvarı’na kadar bağlayacak yeni bulvar ve köprülü kavşak çalışmasının tamamlanması için yoğun bir mesai harcıyor.

         Aynı zamanda Eskişehir Yolu’na alternatif sağlayacak yeni bulvar, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü girişiyle birleşen Angora Bulvarı’nı Bilkent Şehir Hastanesi’ne kadar uzatacak. Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü önündeki çok katlı kavşakla birlikte de sürücüler, Angora Bulvarı’ndan hem Eskişehir Yolu’na hem de Bilkent Şehir Hastanesine kesintisiz devam edebilecek.

YENİ YOLLAR GÖZ DOLDURUYOR

Hacettepe Üniversitesi Önü Çok Katlı Köprülü Kavşağı’nda üst geçitler; 3 geliş ve 3 gidiş olmak üzere toplam 6 şeritten oluşurken, trafik akışı Angora Bulvarı’ndan Hacettepe-Beytepe Kampüs Yolu Dumlupınar Bulvarı istikametine doğru 2 şeritli sağlanacak.

355 metre uzunluğundaki ardgerme köprünün altında döner kavşak ve “U” dönüşleri ile göz dolduran çok katlı kavşak, Angora Bulvarı’ndan Bilkent Şehir Hastanesi’ne geçişi de kolaylaştıracak.

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ AÇILIŞINA YETİŞTİRİLECEK

         Büyükşehir ekiplerinin hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü Hacettepe Önü Köprülü kavşağı ile Bilkent Şehir Hastanesi’ne bağlantıyı sağlayacak yolu kısa bir süre içinde trafiğe açacaklarını belirten Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, şu bilgileri verdi:

“Büyükşehir Belediyesi olarak, Başkent’in dört bir tarafındaki yol ve köprü çalışmalarımızı son sürat sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra Sincan OSB Önü Alt Geçidi ile yol genişletme çalışmalarına da devam ediyoruz. Hava şartları el verdiği sürece, gece gündüz 24 saat esasıyla tüm ekiplerimiz, Başkentimizin dört bir tarafında yeni yol açımları ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.”

          Başkent trafiğini rahatlatmaya yönelik şehrin Kuzey-Güney ile Doğu-Batı aksında alternatif yol çalışmalarına ağırlık verilirken, Yenikent’e kadar kesintisiz trafiği sağlayacak ve üç gidiş-geliş olarak tasarlanan Sincan OSB Kavşağı Alt Geçit çalışmasının da 30 Nisan’a kadar tamamlanması planlanıyor.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık