solyanreklam
sagreklam

BAŞKENT'TE KANSERLE MÜCADELE'

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Kanser Birimi koordinatörlüğünde, İl Kanser Danışma Komisyonu toplantısı düzenlendi.

BAŞKENT'TE KANSERLE MÜCADELE'
  • 31 Aralık 2018, Pazartesi 14:35


 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Kanser Birimi koordinatörlüğünde, İl Kanser Danışma Komisyonu toplantısı düzenlendi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Akademik Kurul Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Ankara Vali Yardımcısı İsmail Küreci, Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Özkan Ünal, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Paşa Enver Baysa, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü temsilcileri, Hastane başhekimleri, Öğretim üyeleri, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) hekimleri katıldı. 

KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİNİN ÖNEMİ

 Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl de kanserle mücadele için kurumlar arası işbirliği çağrısı yaparken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği kanser kontrol çalışmaları ve gelecekte yapılacak faaliyetler konusu da toplantıda masaya yatırıldı.

Başkent’te kanser hastalığı konusunda farkındalık oluşturmaya yönelik çalışmaların önemine vurgu yapan Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Paşa Enver Baysa, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamına katkı sağlamak bizlerin asli görevi. Vatandaşlarımızın bilgilendirme ve bilinçlendirilmesinde Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yaparak katkıda bulunacağız” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık