solyanreklam
sagreklam

BAŞKENT'TE AKILLI BİNALAR TEKNOLOJİSİ FUARI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte Ankara Congresium Fuar Merkezi'nde düzenlenen '2. Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nın açılış törenine katıldı

BAŞKENT'TE AKILLI BİNALAR TEKNOLOJİSİ FUARI
  • 29 Kasım 2018, Perşembe 12:41

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM İLE BİRLİKTE “2. AKILLI BİNA TEKNOLOJİLERİ VE ELEKTRİK SİSTEMLERİ FUARI”NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

-BAŞKAN TUNA:

“TÜM YATIRIMCILARIMIZ TEKNOLOJİK GELİŞLEMERİ YAPI SEKTÖRÜNDE YAKINDAN TAKİP EDİYOR. BU TÜR FUARLAR SEKTÖRDEKİ UYGULAMALARI YAKINDAN İNCELEME FIRSATI YARATIYOR”

         Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte Ankara Congresium Fuar Merkezi’nde düzenlenen “2. Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı”nın açılış törenine katıldı.

         İnşaat sektörünün bu tür fuarları ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Başkan Tuna fuar açılışında yaptığı konuşmada, “Böyle bir organizasyonun Başkentimiz Ankara'da gerçekleşiyor olması, inşaat sektörü açısından Ankara'nın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Tüm yatırımcılarımız da bu fuarlar sayesinde teknolojik gelişmelerin yapı sektöründeki uygulama alanlarını yakından inceleme fırsatı buluyor” dedi.

BAŞKENTLİLERDEN FUARA YOĞUN İLGİ

         Başkan Tuna, yerli üretim yapan firmaların çoğunlukta olduğu fuarı Bakan Kurum ile birlikte gezdi.

         Şehirlerde akıllı binalar ve elektrik sistemleri konusunda ileri teknoloji kullanan firmaların stantlarında incelemelerde bulunurken, Bakan Kurum bir teknoloji firmasının tanıttığı "akıllı tahta" ile yakından ilgilendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Başkan Tuna'nın belirleyeceği ve Ankara'da ihtiyacı olan bir okula bu akıllı tahtanın gönderilmesini istedi.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık