BAŞKAN TUNA ÖZHASEKİ'Yİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'yi ağırladı.

BAŞKAN TUNA ÖZHASEKİ'Yİ MAKAMINDA AĞIRLADI
  • 03 Aralık 2018, Pazartesi 11:50

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ÖZHASEKİ,  ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ.DR. MUSTAFA TUNA’YA ZİYARETTE BULUNDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna,  AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’yi ağırladı.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Tuna, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki’nin ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette Özhaseki’ye, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da eşlik etti.