solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TUNA, BAŞKENTLİ ANNELERLE BULUŞTU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile birlikte Keçiören Ihlamur Kasrı’nda düzenlenen, “Ankara’nın AK Kadınları ile Anneler Günü Programı”na katıldı.

BAŞKAN TUNA, BAŞKENTLİ ANNELERLE BULUŞTU
  • 15 Mayıs 2018, Salı 18:07


         Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile birlikte Keçiören Ihlamur Kasrı’nda düzenlenen, “Ankara’nın AK Kadınları ile Anneler Günü Programı”na katıldı.

         Sadece bu özel günde değil, yılın her günü “baş tacı annelerin” yanında olunması gerektiğine vurgu yapan Başkan Tuna, “24 Haziran seçimlerinde gereken neticeyi aldıktan sonra, gelecek sene çok daha mutlu ve huzurlu bir Anneler Günü’nde bir arada olacağız inşallah” dedi.

“ANNELERİMİZE HER GÜN GEREKEN HÜRMETİ GÖSTERMELİYİZ”

         Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol ve İl Teşkilatı üyelerinin de katılığı etkinlikte, anneler Başkan Tuna ile birlikte bol bol fotoğraf çektirip, sohbet etti.

         Programda yaptığı konuşmasına, “Anneler Günü’nün bir güne sığdırılması benim aklımın almadığı bir husus. Benim yanımda annenin yeri ayrıdır, annelerin yeri bir başkadır” sözleriyle başlayan Başkan Tuna, “Annelere her gün aynı hürmet ve saygıyı göstermeliyiz. Annelerimizi başımıza taç etmemiz gerekir” dedi.

“GELECEK SENE ÇOK DAHA MUTLU BİR ANNELER GÜNÜ OLACAK”

         Konuşmasına, “Gelecek sene anneler gününü, böylesine huzurlu bir şekilde kutlayabilmemiz için 24 Haziran’da gereken neticeyi almamız gerekiyor” sözleriyle devam eden Başkan Tuna, şöyle konuştu:

“24 Haziran’a kadar herkesin imkanları ölçüsünde gayret etmesi gerekiyor. İnşallah 24 Haziran akşamında da mutlu bir sonuca ulaşırız. Önümüzdeki yıllarda da huzurlu bir anneler günü programı gerçekleştiririz.”

         Başkan Tuna’nın ardından kısa bir konuşma yapan Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da Anneler Günü’nün bir günle sınırlandırılmaması gerektiğini kaydederek, “Ben de anasına düşkün bir evlat olarak, her zaman günde en az 2-3 defa annemin hali-hatırını soruyorum. Onun hayır duasını almaya çalışıyorum” dedi. İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol ise, “Tüm annelerin başımızın üzerinde yeri var” diye konuştu.

“ESKİDEN ADI YOKTU, ŞİMDİ HAYATIN HER ALANINDALAR”

         Ankara’nın dört bir tarafından programa katılan annelere seslenen ve Ak Parti iktidarıyla birlikte kadınlara yönelik yapılan çalışmaları anlatan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, “Eskiden adı yok denilen kadınlar, bugün hayatın her alanında aktif bir şekilde var” dedi.

          Programın sonunda, Başkentli annelere içerisinde eşarp bulunan özel hediyeler verildi…

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık